Nieuws

Vanwege de lockdown en de coronamaatregelen, hebben we besloten om de deadline voor het inschrijven voor de try-outs te verplaatsen naar 31 januari 2021. Hierdoor kunnen we de persconferentie van de overheid op 12 januari 2021 afwachten en eventuele maatregelen nog ondernemen. Tevens hebben ouders en jeugdleden die door corona nog twijfelen ook de...

Nieuw logo

16-11-2020

En bij een nieuw trainingsprogramma hoort natuurlijk ook een stoer logo. Met veel trots presenteren wij het nieuwe logo van B-Nation!

De try-outs voor B-Nation worden georganiseerd op zondag 14 februari. De locaties zijn SPC Rijnmond (Rotterdam) en De Kemmer (Oirschot). De locaties zijn nog wel onder voorbeheid en de tijden worden op een later moment definitief gemaakt.

Via de nieuwsbrief van B-Nation houden wij jou op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het trainingsprogramma. Van de try-outs tot aan de trainingslocaties. Als je niets wilt missen kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief middels onderstaand inschrijfformulier.

Het travelteam van B-Nation gaat van start vanaf 2021. B-Nation is een nieuw initiatief van Gianison Boekhoudt met als doel een trainingsprogramma te bieden aan honkballers tussen de 6 en 16 jaar oud die behoefte hebben aan extra uitdaging, training en wedstrijdmomenten.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van B-Nation en blijf op de hoogte van al het nieuws en alle ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief B-Nation

* Verplicht veld